maanantai 15. huhtikuuta 2013

Peyote-korvakorut

Joskus parhaat asiat ovat hyvin yksinkertaisia, myös korujen suhteen. Tässä korvakorut, joita olen käyttänyt todella paljon vaikka ensimmäisen kerran kyseisen mallin nähtyäni ajattelin, että ovatpa hieman mitäänsanomattomat. Tein korvikset kuitenkin, sillä varastoissa sattui olemaan juuri oikeita helmiä yhteensopivan värisinä. 

Suunnittelija: Sara Zsadon, julkaistu Bead/Button Peyote-extrassa 2012
Lopputulos olikin yllätyksekseni toimiva ja onnistunut! Nämä ovat näyttävät, mutta eivät yliampuvat. Sopivat hyvin ihan arkipukeutumiseen vaikka ovatkin suuret. Olen saanut näistä paljon kehuja.

Ihan sivuhuomautuksena, amerikkalaisissa helmilehdissä on paljon todella kauniita malleja, mutta niiden materiaalilistat ovat usein niin pitkiä ja monimutkaisia, että pelkkään oikeanlaisten helmien metsästämiseen menee käytännössä pidempi aika ja enemmän vaivaa kuin varsinaisen korun tekemiseen. Suosinkin yleensä sellaisia malleja, joissa käytetään korkeintaan vain muutamaa eri väriä/kokoa/helmityyppiä, silloin ei tarvitse ensimmäisenä mallin nähtyään rynnätä selailemaan nettikauppoja tarvikkeiden toivossa vaan ne saattavat löytyä jopa omista laatikoista - ja hommiin pääsee vaikka heti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...