perjantai 12. huhtikuuta 2013

Beaded Allure

Kelly Wiesen kirja Beaded Allure (julk. 2010) taisi olla ensimmäinen helmikirja, jonka ostin sen jälkeen kun olin kunnolla hurahtanut siemenhelmiin. Vaikka kirjakokoelmani on myöhemmin kasvanut jo kokonaisen hyllyn kattavaksi, palaan Beaded Alluren pariin edelleen säännöllisin väliajoin. Olen toteuttanut kirjan 25 mallista vajaat 10 ja to do-listallani on vielä useita. Tässä kuva eräästä kaulakorusta, joka valmistui aikaisemmin keväällä.
Suunnittelija Kelly Wiese, julkaistu Beaded Allure -kirjassa 2010
Kyseessä on Scalloped Lace-niminen malli, joka löytyy myös kirjan kannesta. Korusta meinasi jo tulla ikuisuusprojekti, sillä 15/0-kokoisista helmistä piipertäminen käy välillä jopa minun hermoilleni, mutta sitten yhtäkkiä eräänä päivänä innostuin ja helmeilin korun hujauksessa valmiiksi.
Yksityiskohta korun etuosasta
Ohjeen mukainen tehtynä koru oli mielestäni liian lyhyt, joten lisäsin niskaan pätkän kuparista pikapikaa vääntelemääni ketjua sekä lukon. Lopputulos on mielestäni herkkä ja kaunis, ja koru pääseekin koristamaan kaulaani eräissä häissä tulevana kesänä.

Kelly Wieseltä ilmestyy kesäkuussa uusi kirja A Beaded Romance. Maltan tuskin odottaa, sillä ainakin Amazonin tarjoaman esikatselun perusteella luvassa on lisää upeita malleja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...