sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Helmivirkkauksen ABC

Olen jo tässä vajaan parin viikon blogistin urani aikana löytänyt Bloggerin tilastoista kohdan, josta näkee millä hakusanoilla blogiini on saavuttu. Ylivoimainen ykkönen on helmivirkkaus. Voin hyvin kuvitella miksi, sillä silloin kun itse ensimmäisiä kertoja taistelin ko. tekniikan kanssa, yritin epätoivoisesti löytää netistä suomenkielistä apua. Ikävä kyllä varsin huonolla menestyksellä. Englanninkielisiä sivustoja sen sijaan oli pilvin pimein.
Simply Salmon vielä vähän vaiheessa (tästä korusta lisää myöhemmin)

Nyt kun handlaan tekniikan jo joten kuten, ajattelin kirjoittaa pientä helmivirkkaus-infoa tähän blogiin, jospa siitä jollekulle olisi iloa ja hyötyä. Linkit infosivuihin löytää oikeasta reunasta. Kommentit, kysymykset ja parannusehdotukset ovat enemmän kuin tervetulleita! Jos saat pikku oppaastani jotain apua itsellesi, tai ellet kerta kaikkiaan ymmärtänyt sanaakaan selostuksestani, olisi ihanaa kuulla sekin! Info päivittyy ja laajenee pikkuhiljaa, joten jos et vielä löytänyt etsimääsi niin palaa myöhemmin uudelleen!

2 kommenttia:

  1. Helmivirkkauksen haluan minäkin oppia! Upeennäköistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiva kun kommentoit :) Helmivirkkaus on kyllä hieno tekniikka ja kun siitä kerran pääsee jyvälle niin ihan helppokin :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...