tiistai 23. huhtikuuta 2013

Heavenly Hexagons

Vielä riittää esiteltäväksi aiemmin valmistuneita koruja, ja tässä niistä yksi, koska mitään uuttakaan ei juuri tällä hetkellä ole. Kyseessä on ensimmäinen Delica-helmistä tekemäni koru, jolla on ikää ehkä parisen vuotta. 
Mikki Ferrugiaro: Heavenly Hexagons, Beadwork Aug/Sept 2010
Ohjeen mukaan jokaisen kuusikulmion sisällä pitäisi olla spiraalinmuotoinen kuviointi, mutta päätin tehdä omani ilman sitä, sillä peyote-tekniikka oli minulle vielä varsin uutta. Tulos on mielestäni aika hieno (ikävä kyllä myös Nassikka on sitä mieltä ja repii korua innokkaasti aina kun se on ranteessani, sen vuoksi se onkin jo hiukan venynyt) ja olenkin käyttänyt sitä paljon.

En oikein tiedä mitä mieltä olen Delicoista noin yleensä, ne ovat kyllä kivan pieniä ja tasalaatuisia, mutta kuitenkin jotenkin hengettömiä. Ne ovat myös melko hintavia. Toisaalta väri- ja pinnoitevaihtoehtoja taitaa nykyisillään olla jo lähemmäs 1000 (luin muuten joltain amerikkalaiselta helmeilyfoorumilta kun eräs nainen kertoi Delica-kokoelmastaan, hänellä oli tuubillinen lähes jokaista olemassaolevaa väriä. Huhhuh.), joten joka makuun ja tarpeeseen luulisi löytyvän oikea. Ostan Delicoita silloin tällöin, mutta mikään fani en taida olla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...