keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Hattarapallot korviksissa sekä tunnustus

Vähän aikaa sitten esittelemäni pallokaulakoru kaipasi ja sai seurakseen korvakorut. 

Palleroiset

Halusin kokeilla tehdä pallot 15/0-kokoisista siemenhelmistä sillä ajatuksella, että niistä tulisi pikkuisen pienemmät. Havaitsin kuitenkin, että helmien koko vaikuttaa yllättävän vähän pallojen kokoon, näihin palloihin on käytetty sama määrä helmiä kuin kaulakorunkin palloihin.

11/0-kokoisista virkattu pinta on tiiviimpää
Tiistaiaamuni alkoi ihanasti kun huomasin saaneeni Uutar-blogista tunnustuksen! Olen erittäin otettu ja onnellinen, tuli tunne että teen jotain oikein kun minut näin huomioidaan! 


Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka tunnustuksen sinulle antoi.
Valitse viisi ihanaa bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa. Näin autamme uusia bloggaajia eteenpäin, ja ehkä juuri sinä löydät uuden upean blogituttavuuden.

Venytän sääntöjä sen verran, että laitan tämän eteenpäin vain kolmelle, mutta nämä ovat tämän hetken ehdottomat suosikkini!
1. Muruja Mardella on ihanan inspiroiva ruokablogi, jossa myös muun muassa kasvatellaan taimia ja ihaillaan luontoa. Todella kauniit kuvat ja makoisat reseptit houkuttelevat minut kurkkimaan tätä blogia säännöllisesti.
2. Oma perhe kertoo esikoistaan odottavan nuoren naisen elämästä. En muista miten tähän blogiin alunperin päädyin, mutta jokin kirjoitustyylissä toi mieleen muistot ajalta, jolloin odotin omaa pikkuistani. Kaikki jännitys, pelot, innostus, toiveet... Voi miten äkkiä ne unohtuvat! Kunpa olisin hoksannut silloin hakea vertaistukea tämäntapaisesta blogista!
3. Pearls in Flask-blogilla on kolme kirjoittajaa, ja sen huomaa päivitystahdissa! Joka kerta kun käy katsomassa on uusia päivityksiä tullut - ja mikäs sen mukavampaa! Monipuolisesti koruja, helmiä ja helmi-intoilua.

6 kommenttia:

 1. Mukava kuulla, että olet löytänyt pienen blogimme ja vielä pitänyt siitä. Suuresti siis kiitoksia tunnustuksesta!

  Pitääköhän tässä alkaa harrastaa muun helmi-intoilun ohella helmivirkkaustakin... Nuo sinun korut näyttää meinaan sen verran ihanilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista, suosittelen kokeilemaan helmivirkkausta :) Ja kiva että tunnustus oli mieleen!

   Poista
 2. Taitavia töitä sulla täällä, wau!

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia tunnnustuksesta :) Itsekin käsityöihmisenä innoistuin pohdiskelemaan josko kokeilisin helmitöitä, joiden teosta olen aina haaveillut ja joskus helmä tehnytkin askartelusavesta :)
  Ihanan esteettinen tämä blogisi, seuraan jatkossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva että tykkäsit tunnustuksesta :) Kannattaa kokeilla helmitöitä, tosin niihin jää helposti koukkuun! Innostuin itse kun poikani oli parin kuukauden ikäinen ja sillä tiellä olen edelleen...

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...