perjantai 17. toukokuuta 2013

Hamstrausta ja kaupanpäällisiä

Olen viime aikoina kunnostautunut helmien tilailussa ja paketteja on putkahdellut postilaatikkoon vähän väliä. Mies on kohotellut merkitsevästi kulmakarvojaan, mutta pysynyt toistaiseksi hiljaa - pisteet siitä hänelle. Uusia helmiä on vain niin vaikea vastustaa!

Siemenhelmiä ja fasetoituja tsekkiläisiä lasihelmiä
Siemenhelmiä ja ... kröhm, siemenhelmiä
Useimmat käyttämäni helmikaupat laittavat pakettiin mukaan jonkin pienen kaupanpäällisen. Mielestäni tämä on aivan mahtava tapa paitsi siksi, että ilmaiset helmet ovat sentään aina ilmaisia helmiä, mutta myös siksi, että näin pääsee kokeilemaan sellaisia helmiä, joita ei ehkä muuten ostaisi. Kahdessa viimeisimmässä helmipaketissani tälläinen ekstrapussi oli.

4mm Preciosan kristallibiconet
Ensimmäinen kaupanpäällispussi sisälsi Preciosan kristallibiconeja. Käytän mielelläni kristalleja niiden kauniiden värien ja säännöllisten muotojen vuoksi (lasibiconet ovat aika usein enemmän tai vähemmän tasalaatuisia), mutta varsinkin Swarovskin kristallit ovat sen verran hintavia että niitä ei raaski kovin usein ostella. Preciosan vastaavat ovat pikaisen hintavertailun perusteella lähes puolet halvempia ja nyt kun sain pussillisen niitä käsiini, voin todeta että ainakin biconeissa laatu on samaa tasoa. Mahtavaa!

Rulla-helmiä!
Toisessa pussissa oli tsekkiläisiä uutuushelmiä, Rulla-helmiä nimeltään. Nimi ei ole varmaankaan ole suomenkielinen, mutta sana rulla kuvaa kuitenkin varsin hyvin näitä pikkuisia. Muoto on aika lähellä vessapaperirullan hylsyä. Näissä on kaksi vierekkäistä reikää, mikä tuo uusia mahdollisuuksia suunnitteluun. Maltan tuskin odottaa että pääsen näihin käsiksi!


 Ps. Onko kenelläkään muulla ollut viime aikoina ongelmia kuvien liittämisessä Bloggeriin? Itselläni on muutama postaus odottamassa julkaisua, koska en saa millään niihin kuvia! Todella turhauttavaa.

2 kommenttia:

  1. Helmityösi ovat kyllä todella kauniita ja onpa nättejä uusia helmiä postista tipahtanut! Harmi, että kuvien liittäminen ei onnistu, itselläni ei ole ollut vikoja. Toivottavasti alkaa pelittää taas nopeasti, täällä odotellaan innolla uusia postauksiasi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiva kun tulit kurkkaamaan blogiani! Ilmeisesti tuo kuvaongelma oli ohimenevää, sillä saan taas normaalisti lisättyä kuvia. Uusia postauksia siis tulossa :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...