sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Korusetti lucite-kukkasista

Tämän korusetin myötä ota pienen harha-askeleen pois siemenhelmien maailmasta. Olen lähdössä reissuun ensi viikolla ja halusin kesäisiä asuja piristämään uudet korvakorut, joten vääntelin Nassikan päiväunien aikana lucite-helmistä ja antiikkipronssin värisistä osista tälläiset.
Lucite-helmiä ja antiikkipronssia
 Mieleen jäi kaihertamaan ajatus samantyylisestä kaulakorusta, jonka pitäisi ehdottomasti olla pitkä. Ja epäsymmetrinen! Samanlainen kukkanen... Ja lisäksi siemenhelmiä, tietenkin. Pallohan niistä siemenhelmistä loppujen lopuksi tuli, ja epäsymmetrisyyttä tuomaan vielä värjättyä akaattia. Aika kiva lopputulos mielestäni! Ja sopii uuden mekkoni kanssa...

Koru koko komeudessaan
Helmivirkattu pallo jälleen...
Tapoihini kuuluu antaa aina krediittiä, jos julkaisen kuvia toisen suunnittelijan mallien tai ideoiden perusteella tehdyistä koruista. Teen näin paitsi osoittaakseni arvostusta toisen työtä kohtaan, myös siksi, että näin ajattelen minulla olevan moraalisen oikeuden odottaa tätä myös muilta silloin jos omia mallejani lainataan. Näiden kukkasten kanssa liikutaan kai hieman harmaalla alueella, sillä tämänkaltaisia korvakoruja on näkynyt useissa blogeissa, etsyssä ja muillakin sivustoilla. En kuitenkaan osaa nimetä yhtä tiettyä suunnittelijaa, jolta idean olisin lainannut! Merkitsen tämän postauksen tagiksi "omat mallit" siksi, että kaulakoru on oman ideani pohjalta koottu, korvakorujen idean tosiaan myönnän saaneeni "jostain".

1 kommentti:

  1. Kiinnostus kasvaa hurjaa vauhtia helmivirkkaukseen, niin kauniita ne ovat, toivottavasti syksyllä ehtis.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...